dinsdag 13 januari 2015

Word fitter met tarwegras sap!

(te) Veel gegeten, winterblues…….
Pfff, met storm en regen, vooral de maanden januari en februari zijn de toch wel jaarlijks terugkerende “moeilijke” maanden.
De goede voornemens al weer verlopen? Nog niet naar de sportschool geweest of of is het alweer over? Blue monday nadert, de dag die word bestempeld als de meest depressieve dag van het jaar.
Veel mensen hebben er last van.
Maar toch is er een goede manier om je weer wat fitter te voelen, wat gewicht te verliezen en iets goeds voor je gezondheid te doen.
Ga tarwe- en of gerstegras drinken! Een dagelijkse portie gezondheid en het doet je in alle opzichten goed: je valt op een gezonde manier af, je huid verbetert, de griep heeft geen vat op je en de koude handen (vreselijk lastig voor mensen met reuma, artrose of andere gewrichts- en spierproblemen) worden warmer!
Omdat we nu in een verwarmde kas de hele winter door kunnen kweken, ben je verzekerd van de beste kwaliteit tarwe- en gerstegras, verser is er niet. Laat al de poeders en vitaminepillen maar staan, die zijn duur, veel duurder dan de grassappen, en bovendien werken ze niet voldoende...
Wacht niet langer en doe een kuurtje van 14 dagen: de ene dag een dubbele portie tarwegrassap, de andere dag een dubbele portie gerstegrassap. Al binnen een week ga je de goede resultaten merken en dat is, zeker in deze tijd, een heel prettig gevoel.
Daarna volhouden met één portie per dag voor je algemene gezondheid en weerstand.
En wil je afwisselen, meng je portie sap dan eens door een gezonde groentesmoothie!
Hier vind je een aantal lekkere recepten.

Neem dan ook een stukje zeep erbij. De gezondheid van tarwe- of gerstegras, gecombineerd met de heerlijke ingrediënten van Uzepia. Kies bijvoorbeeld de patchouli-geur, heerlijk fris, droogt de huid niet uit en je voelt je weer helemaal op-en-top.
The Green Man Holland hanteert scherpe prijzen, we komen de sappen diepgevroren bij je thuis brengen tegen redelijke tarieven. Koop je meteen in voor familie en vrienden, dan geven wij leuke kortingen (vanaf 200 stuks).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten