zondag 26 juli 2015


Tarwegras?

Familie en vrienden helpen ons een handje en raden het drinken van tarwegrassap natuurlijk aan bij hun vrienden en kennissen. Niet alleen omdat ze The Green Man Holland een warm hart toe dragen, ook omdat ze zelf -nog steeds- de gezondheidsvoordelen ervaren van onze producten.Zo is onze websitebouwer is erg enthousiast over de zepen (vervaardigd door Zeepatelier Uzepia) die tarwegras of gerstegras bevatten en gebruikt die na anderhalf jaar nog steeds naar alle tevredenheid.  Maar toch lijkt tarwegras (evenals superfoods) een beetje van de radar te verdwijnen.
Is tarwegras dan toch een trend of een hype? Je hoort er tenslotte niet meer zoveel over in de media. Onderzoek naar de effecten op onze gezondheid wordt er echter nog volop naar gedaan.
Binnenkort publiceren we aantal nieuwe artikelen en gaan we diepen in op 'waarom nog tarwegrassap drinken'. Waarom niet nu? Omdat het razend druk is in de kassen. De grassen groeien als 'kool' en moeten natuurlijk wel weer zo snel mogelijk geoogst en verwerkt worden voor consumptie. Werk aan de winkel dus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten